Symfony

Symfony es va llançar el 2005 i, tot i que existeix des de fa molt més temps que altres marcs d'aquesta llista, és una plataforma fiable i madura. Symfony és un marc extens de PHP MVC i l'únic marc conegut per seguir els estàndards PHP i web fins al principi.


Motius per utilitzar Symfony

Symfony és l'opció perfecta per desenvolupar projectes empresarials a gran escala. És fàcil instal·lar i configurar a la majoria de plataformes.


Una de les seves característiques clau? Es tracta de components PHP reutilitzables. També compta amb la independència del motor de bases de dades i és estable, compleix amb la majoria de bones pràctiques i patrons de disseny web i permet la integració amb altres biblioteques de venedors.


Symfony també és molt flexible i es pot integrar amb projectes més grans com Drupal. Symfony i Laravel tenen moltes funcions comunes i úniques, cosa que fa difícil dir quins d'aquests marcs és millor.


Tanmateix, tot i que Laravel se centra més en la simplicitat i en l’aportació de valor, fins i tot per a desenvolupadors no avançats, Symfony s’orienta als desenvolupadors avançats i és una mica més difícil començar. A més, el mecanisme de seguretat Symfony és una mica difícil d’utilitzar. I, perquè permet que els desenvolupadors "ho facin tot", pot ser més lent que altres marcs.També et podria interessar Yii