Yii

Yii, que significa Sí, ho és! - és, de fet, senzill i evolutiu. És un marc de PHP basat en components d’alt rendiment per desenvolupar aplicacions web modernes. Yii és adequat per a tot tipus d'aplicacions web. Per aquesta raó, és un marc universal de programació web.


Motius per utilitzar Yii

Yii té un procés d'instal·lació senzill. A més, les seves robustes característiques de seguretat fan que el marc sigui adequat per a esforços altament segurs com ara projectes de comerç electrònic, portals, CMS, fòrums i molts altres.


Compta amb una excel·lent velocitat i rendiment, és molt extensible i permet als desenvolupadors evitar la complexitat d'escriure instruccions SQL repetitives, ja que poden modelar les dades de la base de dades en termes d'objectes.


Yii compta amb un equip de desenvolupadors bàsic i experts que contribueixen al seu desenvolupament. Amb una comunitat massiva que l'utilitza, podeu publicar problemes als fòrums de Yii i obtenir ajuda.


Si, és extremadament extensible i podeu personalitzar gairebé tots els codis del nucli. Tanmateix, si utilitzeu la primera vegada, prepareu-vos per a una corba d'aprenentatge abrupta.També et podria interessar Zend