Solucions de computació, emmagatzematge i seguretat 

Després de l'eufòria dels darrers anys amb el núvol, comencen a publicar-se estudis que assenyalen que la creació i l'execució d'una estratègia al núvol s'ha convertit en un repte multidimensional i l'estalvi inicial de capital està fortament vinculat a una revisió periòdica dels plans i de les tarifes dels serveis.Tambè, amb l'experiència les empreses han descobert que hi ha altres consideracions i que l'estratègia única (first cloud) no s'adapta a tots els casos d'ús. Per exemple, si bé les aplicacions amb un ús imprevisible poden ser més adequades per a núvols públics que ofereixen recursos informàtics elàstics, sovint es poden executar càrregues de treball amb funcions més previsibles a un preu inferior en solucions on-premise.
UNiON no es lliga sols al cloud sino que ofereix solucions de computació, emmagatzematge i seguretat basades en programari open source per ajustar-se a les necessitats reals del client. A més a més, per oferir una major eficiència de costos i un augment real de la productivitat treballem amb servidors de segona mà de l'empresa tecnològica Google en el cas que la solució més adient sigui on-premise aconseguint reduccions de fins el 50% en hardware.
UNiON® Hyperconverged Infrastucture

La solució de Hyperconverged Infrastructure es basa en les principals plataformas de programari lliure del mercat Proxmox, Slurm i Ceph definint una arquitectura escalable per ha donar sortida a les cargues de treball modernes.UNiON® Virtualitzation

La solució de Virtualització es basada en la principal plataforma de programari lliure del mercat Proxmox que compta amb eines de gestió de recursos, processos i aplicacions. Alhora permet de manera fàcil integrar-ho amb models de contenidors com Singularity o Dockers i estableix les bases per la futura implementació al cloud.UNiON® Storage

En la solució de Storage, triem el millor software de codi obert per proporcionar emmagatzematge unificat per a servidors i discos estàndards, amb replicació lliure d'errors. Per això som especialistes en Ceph, FreeNAS i NextCloud.UNiON® Pfsense CyberSecurity

En UNiON es preocupem per la seguretat dels nostres clients per això creiem que Pfsense CyberSecurity es la millor solució de codi obert del mercat per a protegir els nostres sistemes.

Característiques i avantatges

Segur

Garantim la màxima seguretat als nostres clients mitjançant l’aplicació de les millors arquitectures i solucions del mercat.

Econòmic

La rendibilitat es clau a llarg plaç per això busquem, validem i confiem ens els millors productes open source del mercat.

Escalable

Les plataformes  d'Union s’adapten a les necessitats del client en qualsevol moment donant resposta a cims específics o necessitats de les empreses.

Sencill

Els encarregats del manteniment i actualització dels equips som nosaltres. Ens assegurem d’utilitzar la millor i la més moderna tecnologia.

CAS D'ÈXIT : Implantació d'un BioClúster

UNiON ha implantat un BioClúster en el Centre de Recerca d'Idibell proveint-li la computació i emmagatzematge necessaris per a dur a terme les seves investigacions. La solució ha passat per integrar Proxmox com a eina de virtualització, Ceph per l'emmagatzematge i Slurm com a gestor de tasques en servirdors de segona mà. El cost de la solució ha estat molt inferior a la del mercat garantint la ROI esperada per direcció. 

Odoo • Text and Image
Odoo • Image and Text

Necessites una solució a mida?

Contacta'ns

El nostre departament tècnic l'ajudarà a trobar la millor solució.