Construeix la tecnologia del futur amb UNiON.


Sempre que cerquem noves oportunitats ens hem d'assegurar que els valors de l'empresa estiguin alineats amb els de les persones. 


UNiON té com a pilars les persones, la millora continua i la innovació

1. En UNiON creiem que les persones són l'actiu més important de qualsevol organització. Per això,  treballem per treure la millor versió de cadascú de nosaltres. Gràcies al coaching d'UNiON en tot moment estaràs acompanyat per a aconseguir els teus objectius personals i professionals. En l'acompanyament identificarem les teves fortaleses i debilitats per trobar l'equilibri i treballarem la gestió del canvi, la incertesa, la gestió d'emocions, la comunicació i com relacionar-nos efectivament per tal d'anar creixent i  assumint  noves funcions i responsabilitats.

2. Gràcies a la millora continua, concepte d'origen japonès (Kaizen), UNiON posa al client en el centre buscant l'excel·lència en totes les dimensions. Per aconseguir-ho, ens ajudem de models transformadors implicant de forma activa diferents perspectives per desafiar i estirar el nostre pensament, enriquir les experiències dels nostres clients i capacitar totes les persones i totes les organitzacions per a millor la productivitat.

3. En UNiON som conscients que amb el pas del temps les empreses solen estar còmodes fent el mateix, només fent canvis incrementals. Però a la indústria tecnològica, on les idees revolucionàries impulsen les properes grans àrees de creixement, cal estar una mica incòmode per mantenir-se en rellevància. Per això la innovació forma part del nostre ADN.

Unint-te a UNiON formaràs part d'un equip multidisciplinari, treballant amb la darrera tecnologia, amb visió crítica, innovadora i amb els models de gestió més avançats. Si creus que estàs alienat amb els principis d'UNiON i pots aportar un valor diferencial, envian'ns un email a jobs@union.cat explicant-nos qui ets, quina és la teva motivació, adjunta el CV i ens posarem en contacte per a properes entrevistes.

Sempre estem buscant gent que volgui formar part de la nostre aventura i compartir la passió per la tecnologia i els negocis. En UNiON no parem de crèixer. Si creus que pots encaixar en alguna posició o aportar algun valor adicional estarem encantats de fer un cafè amb tu.