Intranet web integrada amb l’ERP SAP Business One


Més de 65.000 empreses utilitzen l'ERP SAP Business One. Si ets una d'elles, has de conéixer Biuan. Aquest ofereix una solució centralitzada i modular, disponible des de qualsevol lloc i en tot moment i millora significativament els costos de gestió i eficiència en el tractament de les dades potenciant exponcialment l'ERP. 


Beneficis claus de tenir Biuan

Redueixi costos

Biuan redueix els costos associats en la gestió d'una pime des de finances, compres, inventari, vendes, relacions amb clients fins a la gestió de projectes, operacions i RRHH.

Estrategia omnicanal

Poder accedir a l'ERP en qualsevol moment es clau per l'empresa. Gràcies a la tecnologia de Biuan podràs accedir al teu SAP Business One des de qualsevol dispositiu a qualsevol hora. 

Impulsi el seu creixement

Aconsegueix una visió completa de la seva empresa, en temps real, gràcies a una interfície flexible, modular, potent i senzilla.

 
 

Demani una demo de Biuan

Comptar amb una una intranet web pel seu SAP Business One simplificarà les seves tasques. Comprovi com funciona en cada procés, des de la gestió dels recursos fins a la comptabilitat. En el video trobaràs el procés de compra.