Per què PHP?

PHP és un popular llenguatge d'escriptura de propòsit general que s'adapta especialment al desenvolupament web.

Ràpida, flexible i pragmàtica, PHP potencia tot, des del vostre blog fins als llocs web més populars del món.Hi ha moltes raons per conèixer el PHP, probablement la més potent i vàlida és: perque s'utilitza i funciona on hi ha servidor d'aplicacions. Per exemple, si teniu compte d'allotjament barat de 3 dòlars al mes podreu utilitzar una aplicació web en Python o Ruby si aneu en cura, però definitivament el PHP funcionarà. Això vol dir que podeu comptar amb ell allà on estigueu. La sintonia és una de les raons per les quals la gent tria PHP i perquè funciona a tot arreu i és fàcil apendre'l, hi ha molts programes molt populars escrits a PHP.


WordPress és l’exemple que és més gran i familiar per a mi, però eines com Joomla, Drupal, Magento, ExpressionEngine, vBulletin, MediaWiki i moltes altres que funcionen amb PHP. I hi ha més marcs d’aplicacions PHP per exemple: Symfony, Zend, Laravel, Aura, CakePhP, Yii, i fins i tot el venerable CodeIgnitor.


Segurament podeu fer una llista de frameworks web de certa durada per a gairebé qualsevol altre idioma. I per als idiomes web més utilitzats com Python, Ruby o Node / JavaScript, fins i tot podreu acumular una llista numèricament competitiva. Però el gran volum de llocs que utilitzen PHP és immens. WordPress té més del 30% d’internet.


Segons stackshare.io hi ha més de 43K empreses que inclouen PHP en el seu stack tecnològic.

Saps la història de PHP?