CodeIgniter

Conegut per la seva petita petjada (només té uns 2 MB de mida, inclosa la documentació) CodeIgniter és un marc de PHP adequat per desenvolupar llocs web dinàmics. Ofereix nombrosos mòduls preconstruits que ajuden a la construcció de components robustos i reutilitzables.


Motius per utilitzar CodeIgniter

CodeIgniter és un marc de PHP lleuger i senzill i fàcil de instal·lar, a diferència d'altres frameworks. A causa d'un procés de configuració senzill i documentació molt il·lustrada, és ideal per a principiants.


Les característiques principals inclouen una arquitectura MVC, la gestió de l'error de primera línia, les eines de seguretat integrades i una documentació senzilla i excel·lent. A més, crea aplicacions escalables.


En comparació amb altres frameworks, CodeIgniter és considerablement més ràpid. Ja que també ofereix un rendiment sòlid, és una bona opció quan voleu desenvolupar aplicacions lleugeres per a executar-se en servidors modestos. Una única advertència: les versions de CodeIgniter són una mica irregulars, de manera que el marc no és una opció ideal per a una aplicació que necessiti seguretat de gran nivell.També et podria interessar CakePHP