Avis Legal

1. INFORMACIÓ GENERAL

Li donem la benvinguda a el lloc web disponible a través d'Internet a l'adreça URL https://www.union.cat (en endavant, el "Lloc Web"), titularitat Consultora Tecnológica Unión, S.L. (En endavant, "UNiON"), a què hem comunicat aquest nom de domini per al seu constància registral, per ser el que fem servir per a la nostra identificació a Internet. Les presents disposicions regulen l'ús de el servei de portal d'Internet (en endavant, el lloc web). D'acord amb el que estableix article 10 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic ( "LSSICE") i el que disposa la Llei 56/2007, de 28 de desembre, de Mesures d'Impuls de la societat de la Informació ( "LMISI"), el Lloc Web és propietat d'UNiON amb CIF-B67452813, domiciliada a Barcelona, Carrer Provença 385 5º2, CP 08025, inscrita al Registre Mercantil de Barcelona. La utilització del Lloc Web atribueix la condició d'usuari (des d'ara, el 'Usuari') i implica l'acceptació de totes les condicions incloses en aquest Avís Legal. Per tant, l'Usuari ha de llegir atentament el present Avís Legal de manera freqüent, ja que aquest i les seves condicions d'ús recollides en el present Avís Legal poden patir modificacions. Si desitja contactar amb UNiON, pot fer-ho escrivint-nos a la direcció de Carrer Provença 385 5º2, CP 08025 Barcelona (Barcelona) o a l'adreça de correu electrònic info@union.cat, en la qual atenem sol·licituds d'informació addicional sobre els nostres serveis, així com sobre les nostres polítiques de privacitat i protecció de dades personals. Si voleu indicar-nos un suggeriment relacionada amb el nostre lloc web o informar-nos sobre errors tipogràfics, ortogràfics o enllaços perduts del nostre lloc web, pot escriure a l'adreça de correu electrònic info@union.cat

2. PROPIETAT INTEL·LECTUAL

UNiON es reserva tots els drets de la seva titularitat protegits per la propietat intel·lectual i industrial inclosos en el present Lloc web de la seva propietat, com ara textos, imatges, disseny gràfic, marques, estructura de navegació, informació i continguts, així com qualsevol altres que poden identificar la marca UNiON. Per tant, correspon a UNiON en exclusiu dels drets d'explotació, de qualsevol tipus d'acord amb l'ordenament jurídic espanyol. El lloc web d'UNiON pot contenir així mateix textos, imatges, dissenys gràfics o marques titularitat de tercers per als quals correspondrà a cadascun dels seus titulars en exclusiva l'exercici dels drets d'explotació d'aquests, en qualsevol forma.

3. CONDICIONS D'ÚS

L'Usuari s'obliga a fer un ús correcte del Lloc Web de conformitat amb la Llei i el present Avís Legal. L'Usuari respondrà enfront d'UNiON o davant de tercers de qualsevol dany i perjudicis que poguessin causar com a conseqüència de l'incompliment d'aquesta obligació.

4. EXCLUSIÓ DE RESPONSABILITAT

L'accés a la Web requereix de serveis i subministraments de tercers, inclosos el transport a través de xarxes de telecomunicacions la fiabilitat, qualitat, continuïtat i funcionament no correspon a UNiON. Per tant, els serveis proveïts a través del Lloc Web poden ser suspesos, cancel·lats o resultar inaccessibles, amb caràcter previ o simultani a la prestació de servei del Lloc Web. UNiON no es responsabilitza dels danys o perjudicis de qualsevol tipus produïts en l'Usuari que portin causa d'errors o desconnexions a les xarxes de telecomunicacions que produeixin la suspensió, cancel·lació o interrupció de l'servei del Portal durant la prestació d'aquest o amb caràcter previ.

5. PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

Per a més informació sobre el tractament de les seves dades personals en el Lloc Web adreceu-vos a la Política de Privadesa del nostre web.

6. COMUNICACIÓ D'ACTIVITATS DE CARÀCTER IL·LÍCIT I INADEQUAT

En el cas que l'Usuari o qualsevol altre usuari d'Internet tingués coneixement que els llocs enllaçats remeten a pàgines els continguts o serveis són il·lícits, nocius, denigrants, violents o contraris a la moral podrà posar-se en contacte UNiON a l'adreça de correu electrònic info@union.cat.

7. LEGISLACIÓ

El present Avís Legal es regeix en tots i cadascun dels seus extrems per la llei espanyola.